Meslek Yüksekokulu (Ön Lisans) İngilizce Dersleri İkinci Vizeleri Hakkında Duyuru

Öğrencilerimizin dikkatine,

Meslek Yüksekokulu (ön lisans - 2 yıllık) bölümleri İngilizce derslerinin (İngilizce Yazma Becerileri II, İngilizce Okuma ve Anlama Becerileri II ve İngilizce Dil Bilgisi II) ikinci vizeleri birinci dönem olduğu gibi internet üzerinden (Cambridge Learning Management System – CLMS) gerçekleştirilecektir.

- Derste ve online sınav sisteminde kullanılan Interchange Intro kitabını geçtiğimiz dönem temin eden ve sistemde üyelik oluşturup vizeleri tamamlayan öğrencilerin herhangi bir ek kitap almasına veya yeni üyelik oluşturmasına gerek yoktur.

- Geçtiğimiz dönem hatalı bölüm veya öğretime kaydolan öğrencilerimizin doğru sınıf kodu ile kendi sınıflarına kaydolmaları gerekmektedir. Sınıf kodları için derslerin hocaları ile iletişime geçilebilir.

- Kurum içi yatay geçiş yapan öğrencilerimizin şu anki bölümlerinin sınıf kodlarını temin etmeleri ve profillerinde isimlerine bölüm adını da eklemeleri gerekmektedir.

- Gerçek isim yerine rumuz kullanan öğrencilerimizin sistemdeki profillerini düzenlemeleri ve kendi isimlerini kullanmaları gerekmektedir.

- Interchange Intro kitabını temin etmek isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki linkten kitap siparişi vermeleri gerekmektedir: https://bookshop.gordionakademi.com/Siparis?city=Istanbul&university=Nisantasi-Universitesi

- Kitabı temin eden öğrencilerimizin önce https://www.cambridgelms.org/main/p/splash adresine girip yeni üyelik oluşturmaları (kendi isim ve soyisimleriyle), sonra kitabın kapağının arkasında bulunan kodu ‘Activate New Product (Yeni Ürün Etkinleştir)’ bölümünden girerek kitabı aktif hale getirmeleri ve son olarak ‘Join a Class (Bir Sınıfa Katıl)’ kısmında dersin hocası tarafından verilen sınıf kodunu kullanarak kendi sınıflarına kaydolmaları gerekmektedir.

- Sistemdeki tüm üniteler kilitli durumdadır ve 6 Nisan 2020 Pazartesi günü belirli sayıda ünite erişime açılacaktır. Erişime açılan üniteler 19 Nisan Pazar günü erişime kapatılacaktır.

Konu ile ilgili daha fazla bilgi veya yaşanan sorunlar için İngilizce dersleri hocalarıyla iletişime geçilebilir.

29.03.2020