2. Modül İngilizce Hazırlık öğrencilerin dikkatine...

Değerli öğrencimiz,

2. Modül boyunca devam edeceğiniz sınıf listelerine ulaşmak için buraya tıklayınız. Lütfen dosyayı bilgisayarınız indirip “ctrl f” tuşlarına birlikte basarak “öğrenci numaranızı” aratıp sınıfınızı bulunuz.

Lütfen sınıflarınızı Sınıf Kodu ile (A101 M) ezberleyiniz. Hangi sınıfın hangi dersliğe ait olduğunu görmek için buraya tıklayınız.

Geç başlayan sınıflar ve henüz EOM (End of Module) sınavı yapılmamış sınıflar önümüzdeki hafta ayrı bir liste ile ilan edilecektir.

“Sağlık sorunları” haricinde sınıf değişikliği yapılmayacaktır.

Takip etmeniz gereken ders programları, aşağıda seviyelerinize ve ders saatlerine göre ayrılmış biçimde belirtilmiştir. Görmek için tıklayınız.

Programda kullanılan kısaltmaların açılımları aşağıda belirtildiği gibidir.

Örnek: A101 M (01 numaralı A1 seviye sınıfıdır, "M" sabah vardiyasındadır. Öğleden sonra olsaydı "A" ile biterdi.)

Programlarda geçen diğer kısaltmalar:

MC Main Course

RW Reading&Writing

LS Listening&Speaking

AE Advanced English

Seviyelere göre kullanılacak olan ders kitapları aşağıda belirtilmiştir, A1 Level: English File 4th Edition Elementary

A2 Level: English File 4th Edition Pre-Intermediate, Pathways 1 Reading&Writing - Listening&Speaking

B1 Level: English File 4th Edition Intermediate Pathways 3 Reading&Writing - Listening&Speaking

B2 Level: English File 4th Edition Upper - Intermediate Pathways 3 Reading&Writing - Listening&Speaking

AE Level: MacMillan Skillful C1 Reading&Writing - Listening&Speaking

Önemli Not:

Sınav sonuçlarınıza yapacağınız itirazlar, geçerli bir gerekçeye sahip olmalı ve resmi dilekçe ile bölümümüzün kuralarına uygun biçimde yapılmalıdır. E-mail yoluyla veya sözlü olarak yapılan itirazlar geçersiz sayılacaktır. Önümüzdeki hafta içi boyunca (13.12.2021 – 17.12.2021) itirazda bulunabilirsiniz. Daha sonrasına yapılan itirazlar yine geçersiz sayılacaktır.

Başarı dolu bir yıl geçirmenizi dileriz.

Yabancı Diller Bölümü