2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Vize Programları

Nişantaşı Üniversitesi’nin değerli öğrencileri 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Vize Sınav programında ÇAP/Yandal ya da başka bir sebepten dolayı aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerimiz sanal kampüs birimine (sanalkampus@nisantasi.edu.tr) eposta ile başvurmaları durumunda kendilerine mazeret sınav hakkı tanınacaktır.

ÇAP/Yandal öğrencileri Anadal sınavlarına sınav programında açıklandığı şekilde girmek zorundadırlar. Bu öğrencilere mazeret sınavına girme hakkı sadece ÇAP/Yandal dersleri için verilecektir.

Mazeret sınavları Akademik Takvimde (6-11 Mayıs 2021) belirtilen tarihlerde yapılacak olup yukarıdaki sebeplerden dolayı kendilerine mazeret hakkı tanınan öğrencilerimiz bağlı bulundukları üst birime,  std.nisantasi.edu.tr uzantılı e-posta adresinden 26 Nisan 2021 Pazartesi gününe kadar “Dersin Kodu”, “Dersin Adı”, “Dersin Öğretim Elemanı” ve “Sınav Çakışmasının Nedeni” (ÇAP/Yandal/Diğer) “Adı Soyadı ve Öğrenci Numarası” belirtilerek başvurmaları gerekmektedir (bu bilgilerin hepsinin tam olarak belirtilmesi gerekmektedir). Başvuru yapmayan öğrencilere mazeret sınav hakkı tanınmayacak olup tüm öğrencilerimize vize sınavlarından başarılar dileriz.

Nişantaşı uzantılı öğrenci E-posta adresi almak için: https://www.nisantasi.edu.tr/Sayfalar/e-posta-ve-obis.html

Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2020-2021 Bahar Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

Mühendislik Mimarlık Fakültesi 2020-2021 Bahar Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu 2020-2021 Bahar Dönemi Vize Programı için TIKLAYINIZ