90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

2021-2022 Akademik Yılı Eğitim-Öğretim Duyurusu

Üniversitemiz 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemine akademik takvimde ilan edilen tarih olan 11 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır. Yükseköğretim Kurulu kararları ve Sağlık Bakanlığının önerileri doğrultusunda mevcut pandemi koşulları dikkate alınarak üniversitemiz senatosunun aldığı karar gereğince, 2021 2022 Akademik yılı için yüz yüze ama harmanlanmış (hibrit) eğitim modeli uygulanacaktır. Teorik dersler ile tüm uygulama-pratik-laboratuvar dersleri pandemi koşullarına uygun fiziki koşullarda gruplara ayrılarak yapılacaktır. Ayrıntılı ders programları ve tüm bilgilendirmeler ilgili Fakülte Dekanlıkları, Yüksek Okul Müdürlükleri, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ve MYO Müdürlükleri ve Hazırlık Okulunca duyurulacaktır.

Mevcut pandemi koşullarında eğitim-öğretimin aksamaması için mevcut bilimsel verilerin ışığında, Bilim Kurullarının aldığı kararlar ve yayınladığı genelgeler doğrultusunda hareket edilecektir. Bu noktada; aşı olmayan personel ve öğrencilerimizden haftada 2 kez PCR testi isteyeceğiz.
Maslak 1453 NoeTech Yerleşkemize dönmeye hazırlandığımız 2021-22 Güz döneminde personel ve öğrencilerimizin aşılanma süreçlerinin tamamlanmış veya devam ediyor olması büyük önem taşımakta olup herkesin konuya gereken hassasiyeti göstereceğinden şüphemiz yoktur.

Apply Nişantaşı