90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

2021-2022 AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM VE STAJ HAREKETLİLİĞİ HİBE SONUÇLARI

2021-2022 Akademik Yılı Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliği Hibe Sonuçları listesi aşağıda verilen linkte yer almaktadır ancak öncelikli olarak VERİLEN BİLGİLERİ DİKKATLE OKUYUNUZ.

  • Nihai sonuçlar feragat sürecinden sonra yeniden ilan edilecektir.
  • Erasmus hibesi Avrupa Komisyonu aracılığı ile Ulusal Ajans tarafından sağlanmaktadır. 2021-2022 Akademik yılı için Ulusal Ajans tarafından Üniversitemize ayrılan bütçenin elverdiği sayıda öğrencimize Erasmus destek hibesi tahsis edilebilecektir. İlgili hibe miktarı Öğrenim Hareketliliği için 15, Staj Hareketliliği için ise 6 öğrenciyi kapsamaktadır.
  • Üniversitemize tahsis edilen hibe miktarı yerleştirmesi yapılan öğrencilerin tamamını kapsamayacağı ortaya çıkmış, fakültelerden hareketliliğe katılmaya hak kazanan öğrenci sayılarına ve başarı puanlarına göre eşit dağılım gözetilmiş ve sıralamada kendisine destek hibesi düşmeyen öğrenciler ‘Hibesiz / Yedek’ olarak açıklanmıştır. Hareketlilikten ‘hibesiz’ olarak yararlanmak isteyen öğrenciler bu isteklerini belirten dilekçeyi 28 Eylül 2021, Salı gününe kadar erasmus@nisantasi.edu.tr adresine mail olarak gönderlmelidir ya da Uluslarası Ofise elden teslim etmelidir.
  • Öğrencilerin Erasmus kazanılmış haklarından feragat etmeleri için son tarih 01 Ekim 2021, Cuma’dır. Feragat dilekçesi doldurulup erasmus@nisantasi.edu.tr adresine mail olarak gönderilmelidir ya da Uluslarası Ofise elden teslim edilmelidir. Belirtilen tarihe kadar feragat dilekçesini doldurmadığı halde Öğrenim/Staj Hareketliliğinden yararlanmayan öğrencinin bir sonraki başvurusundaki ortalamasından -10 puan düşürülecektir.  

Feragat Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

Hibesiz Yararlanma Dilekçesi için TIKLAYINIZ.

Hibe Sonuçları için TIKLAYINIZ.

Apply Nişantaşı