90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

2021-2022 AKADEMİK YILI ERASMUS YERLEŞTİRME SONUÇLARI (NİHAİ)

2021-2022  Akademik yılı Erasmus Öğrenim ya da Staj Hareketliliğinden yararlanmaya hak kazanıp hakkından feragat eden ve hibesiz olarak hareketlilikten yararlanmayı taahhüt eden öğrencilerin dilekçeleri göz önüne alınmış olup nihai liste aşağıda verilmiştir.

  1. ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ LİSTESİ (STUDY MOBILITY): Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden yararlanmak için gerekli kriterleri sağlayan öğrenciler ‘hibeli’ ya da ‘hibesiz/yedek’ olarak yararlanmaya hak kazanmışlardır.
  2. STAJ HAREKETLİLİĞİ LİSTESİ (TRAINEESHIP MOBILITY): Erasmus Staj Hareketliliğinden yararlanmak için gerekli kriterleri sağlayan öğrenciler ‘hibeli’ ya da ‘hibesiz/yedek’ olarak yararlanmaya hak kazanmışlardır.
    Nihai Liste için TIKLAYINIZ

07.10.2021, Perşembe günü saat 14:00’da Online gerçekleştirilecek olan oryantasyon programına Erasmus Öğrenim ya da Staj Hareketliliğinden ‘Hibeli’ yada ‘Hibesiz / Yedek’ olarak yararlanmaya hak kazanan tüm öğrencilerin katılımı zorunludur. Online oryantasyon ile ilgili olarak öğrencilerin başvuru formlarında kullanmış oldukları mail adreslerine bilgiledirme maili gönderilecektir.

  • Bilindiği gibi 1 Ocak 2021 tarihi itibarıyla yeni Erasmus Programı başlamıştır. 2021 sözleşme yılı için kuralarda ve hibe miktarlarında değişiklik beklenmektedir. Söz konusu kuralar kesinleştiğinde hak edilen hibe miktarlarında ve hareketlilik sürelerinde değişiklik olabileceği gibi kazanılan hakkın yitirilmesi de söz konusu olabilir. Diğer taraftan, Türkiye ile Avrupa Birliği arasında 2021‐2027 yeni Erasmus programına katılım anlaşması ile 2021 Yılı Delegasyon Anlaşması henüz imzalanmamıştır. Söz konusu anlaşma süreçlerinde yaşanacak gecikmelerden veya aksaklıklardan kaynaklanabilecek maddi veya manevi kayıplardan kurumumuz ve Türkiye Ulusal Ajansı sorumlu tutulamaz.

Apply Nişantaşı