90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Final Sınavlarında Çakışma Yaşayan Öğrencilerimizin Dikkatine

Nişantaşı Üniversitesi’nin Değerli Öğrencileri,

2021-2022 akademik yılı Güz dönemi Final sınav programında ÇAP/Yandal ya da başka bir sebepten dolayı aynı sınav seansında birden fazla sınavı bulunan öğrencilerimiz Uzaktan Eğitim birimine (sanalkampus@nisantasi.edu.tr) e-posta ile başvurmaları gerekmektedir. Bu öğrencilerin çakışan sınavları için Uzaktan Eğitim birimi tarafından destek sağlanacaktır.

ÇAP/Yandal öğrencileri, Anadal sınavlarına sınav programında açıklandığı şekilde ilk olarak girmek zorundadır. Öğrenciler çakışan sınavlarına peş peşe girecek olup, öğrencilere çakışan sınavlarının sürelerinin tam olarak kullanılması sağlanacaktır.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin “ÖğrenciNo@std.nisantasi.edu.tr” uzantılı Nişantaşı e-posta hesabı kullanması zorunlu olup, 21 Ocak 2022 Cuma gününe kadar başvuru yapılması gerekmektedir. Başvuru yapılırken; “Öğrenci No”, “Ad & Soyad”, “Bölüm”, “Ders Adları”, “Akademisyen Adları & Soyadları” ve “Çakışan Sınavların Günleri & Saatleri” belirtilerek başvuru yapılması gerekmektedir. Bu bilgilerin hepsinin tam ve doğru olarak belirtilmesi gerekmektedir.

Nişantaşı uzantılı öğrenci e-posta hesabı almak için: https://www.nisantasi.edu.tr/Sayfalar/e-posta-ve-obis.html

Tüm öğrencilerimize Final sınavlarından başarılar dileriz.

Apply Nişantaşı