90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli asrın büyük deprem felaketi nedeniyle Türkiye genelinde Yükseköğretim Kurumlarındaki Eğitim-Öğretim süreçlerine dair YÖK Başkanlığı’nın 17 Şubat 2023 duyurusu ile açıkladığı kararlara bağlı olarak Üniversitemizde;

1.  2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi 6 Mart 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

2.  Bahar dönemi için yüz yüze planlanmış dersler, YÖK Başkanlığı’nın kararları doğrultusunda sanal kampüs üzerinden haftalık ders programı çerçevesinde senkron/asenkron olarak sunulacaktır.

3. Bahar dönemi eğitim-öğretim süreçleri ile ilgili (ders seçimleri, akademik danışman onayları, vb.) işlemler Akademik takvimde belirtilen tarihlerde gerçekleştirilecektir.

4.  YÖK kararları doğrultusunda uygulamalı derslerin teorik kısmı sanal kampüsümüz üzerinden senkron/asenkron olarak işlenecektir. Bu derslere ait uygulama kısmı ise bu yılın Nisan ayından sonraya bırakılmıştır.

5. Öğrencilerimiz; klinik, staj, iş başında mesleki uygulama (İMU) vb. uygulamalı eğitimlerine yüz yüze mahalinde (hastane, klinik, işyeri) devam edeceklerdir. 

6.  Öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımızla sanal kampüs üzerinden belirlenmiş görüşme saatlerinde görüşebilir ve/veya kurumsal e-posta adreslerinden iletişim kurabilirler.

7.  Üniversitemiz akademik ve idari birimleriyle başta depremden etkilenen öğrencilerimiz olmak üzere öğrencilerimizin yanında olmaya devam edecektir.

8. Bu zor süreçte psikolojik danışma birimlerimiz gerek sosyal medya platformlarında gerekse sanal kampüsümüzden ihtiyacı olan öğrencilerimize destek vermeye devam edeceklerdir

9. YÖK Başkanlığı’nın süreçle ilgili kararları doğrultusunda ve yeni gelişmeler ışığında, Üniversitemiz Bahar Dönemi eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin duyurular gerektiğinde yapılacaktır.

 

Sağlıklı günler dileriz

Apply Nişantaşı