90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınav Programı

Tıp Fakültesi Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ

Diş Hekimliği Fakültesi Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Sivil Havacılık Yüksekokulu Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Meslek Yüksekokulu Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi  Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Sanat Tasarım Fakültesi Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.

Konservatuvar Final Sınav Programı için TIKLAYINIZ.


Rektörlük Ortak Dersler Sınav Bilgileri için TIKLAYINIZ


ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

2022 -2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Final (Yarıyıl Sonu) Sınavları Online olarak 10-18 Haziran 2023 tarihleri arasında Sanal Kampüs üzerinden yapılacaktır.

Öğrencilerimizin yaşadıkları sorunların bazılarını aşağıda belirtilmiştir. Sınavlarda bu uyarılara dikkat etmenizde yayar olacaktır. (https://sanalkampus.nisantasi.edu.tr).

· Sınav programına https://neotech.link/?id=6518 adresinden ulaşabilirsiniz. Sınav haftası mutlaka sınavlarınızın zamanını kontrol ediniz.  

· Sınav olduğu gün sanal kampüse giriş yapınız. Kullanıcı şifre sorununuz var ise şifrenizi sıfırlatmak için sanalkampus@nisantasi.edu.tr adresine veya sistemdeki şifremi unuttum kısmına mail atıp şifre sıfırlamanız gerekir. Sınav zamanında yoğunluktan maillere dönüş gecikebilir. Bu yüzden mutlaka şifrenizin doğruluğunu önceden kontrol ediniz.

· Sınavlara google crome tarayıcısından ve normal sürümden giriş yapınız. Mobil uygulama veya ALMS versiyonunu sınavlarda kullanmamanızı öneriyoruz.

· Sanal kampüs giriş ekranında yaklaşan sınav aktivite yer almıyor ise dersin içine girip sınav aktivitesinden sınavı başlatabilirsiniz. Aktivite sınavın olduğu zamanda aktif olur.

· Sınav başlattığınızda süreniz de başlar. İnternet kesintisi veya sayfada sorun yaşadığınızda tekrar sisteme giriş yapabilir ve sınava kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Arada geçen süre sınav sürenizden düşer. Bu yüzden çok zaman kaybetmeden yeni sekmede giriş yapıp sınavı başlatmalısınız.  

· Sınavınız bitmeden sınav bitir kısmına tıklarsanız kaldığınız yere tekrar dönemezseniz. Sınavı bitir kısmı sınav tamamlandıktan sonra tıklanmalıdır.

· Sorularda hata var ise sayfayı yenilemeniz, eğer düzelmez ise ekran görüntüsü alıp sanalkampus@nisantasi.edu.tr adresine ve ilgili akademik birime mail atmanız gerekmektedir. Ekran görüntüsü alırken sayfa adres, sistem saati gibi bilgilerin de gözükmesi önemlidir.  

· Sınavdan önce öğrenci mail adresine mutlaka giriş yapınız. Maillerinizi std uzantılı bu mail hesabından gerçekleştiriniz. http://mail.nisantasi.edu.tr  

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Online Sınavlar Hakkında Genel Bilgilendirme için tıklayınız

 

Apply Nişantaşı