Dereceli mezunlarımızın Mezuniyet Duyurusu Hakkında

Kıymetli dereceye giren mezunlarımız,

2019-2020 ve 2020-2021 akademik yılında derece ile mezun olan tüm ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin mezuniyet töreni 9 Ekim 2021 Cumartesi günü pandemi koşulları gözetilerek gerçekleşecektir.

2019 ve 2020 Nişantaşı Meslek Yüksekokulu’nu derece ile bitiren öğrencilerimizin mezuniyetleri 9 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 13:00'de,

2019 ve 2020 Lisansüstü ve Lisans bölümlerini derece ile bitiren öğrencilerimizin mezuniyetleri 9 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 17:00'de NeoTech Campus’te yapılacaktır.

• Üniversite, Fakülte ve Bölümde derece alan öğrencilerimiz kendi bölümünün mezuniyet törenine ve ayrıca 9 Ekim’de düzenlenecek olan Dereceli Mezuniyet Törenine katılım sağlayabilir.

Kep – Cübbe Temini hakkında;

22 Eylül 2021 Çarşamba günü itibariyle cübbe dağıtımı Nish Radio alanından gerçekleşecektir. Pandemi nedeniyle kep cübbe kiralanmayacak, 100 TL satış fiyatı olacaktır.

Katılım Şartları hakkında

1. Katılım Talep Formunun Doldurulması (LCV)

İlgili bölümünüzün mezuniyet törenine katılım öncesinde aşağıda bulunan formun eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

Mezuniyet Katılım Formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ

1. Katılımcı Sayısına Dair

Mezuniyet törenine öğrenci haricinde sadece 2 kişi katılabilecektir. Pandemi süreci nedeniyle alınan önlemler gereği mezuniyet törenlerimizin yapıldığı ana salona sadece mezun öğrencilerimiz alınacak olup, velilerimiz belirlenen diğer alanlarda mezuniyet törenini canlı olarak izleyebilecektir.

1. HES Kodu, Aşı Kartı ve PCR Testi

Törene katılım sağlayacak tüm öğrenci ve velilerimizden kampüs girişinde hes kodu, aşı kartı veya en fazla 48 saat öncesinden alınmış negative PCR test sonucu istenecektir.