90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

Derslerin İşleyiş Yöntemi Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Derslerin başladığı ilk haftalarda Hibrit Eğitim Modeli seyrinde gitmekte ve çok sayıda öğrencimiz derslere yerleşkede katılım sağlamaktaydı. Ancak İstanbul genelinde vaka sayılarının artması ve bulaşın yeniden hız kazanması yerleşkede sürdürülen eğitime katılımı büyük ölçüde sınırlandırmıştır.

Konu ile ilgili olarak öncesinde Öğrenci Konseyimiz ve Öğrenci Kulüplerimiz ile yapılan değerlendirmeler ve Covid – 19 tedbirleri kapsamında Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri ve Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nda yapılan değerlendirmeler sonucunda Hibrit Eğitim kapsamında yerleşkede sürdürülen derslerin de 14 Nisan 2021 tarihi itibariyle Senkron olarak “Sanal Kampüs” üzerinden işlenmesi kararlaştırılmıştır.

Bu çerçevede hali hazırda Senkron veya Asenkron olarak “Sanal Kampüs” üzerinden işlenen dersler aynı şekilde devam edecektir. Hibrit Eğitim Modeli ile eş zamanlı olarak yerleşkede işlenen dersler de aynı gün ve saatte Senkron olarak “Sanal Kampüs” üzerinden gerçekleştirilecektir. Ayrıca yerleşkede sürdürülen Uygulamalı Dersler de “Sanal Kampüs” üzerinden işlenecek olup, uygulamalı derslerin yoğunlaştırılmış olarak 17 Mayıs 2021 sonrası tekrar devam etmesi konusu ilerleyen günlerde yeniden değerlendirilecektir.

Önce Sağlık

Apply Nişantaşı