90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

Erken Kayıt Yenileme

Erken Kayıt Yenileme

01.04.2023-30.05.2023 tarihleri arasında yapılacak Erken Kayıt Yenileme İşlemleri İçin; Kredi Kartı ile yapılan ödemelerde Halkbank Paraf Kart sahiplerine vade farksız 8 taksit” imkânı sunulacaktır. Halkbank Paraf Kart ile vade farksız taksit imkanından yararlanabilmek için; ödemelerin Sanal Pos üzerinden online olarak değil, Kampüsümüze gelerek fiziki pos cihazlarından çekim yaptırılarak gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Halkbank Paraf Kredi Kartı ile Vade Farksız 8 Taksit İmkanından Faydalanmak İsteyenler;

  • Halkbank Paraf Kart’a sahip olan velilerin Kampüsümüze gelmeden önce kart limit uygunluğunu 0850 222 04 00 Çağrı Merkezini arayarak, Halkbank mobil uygulama ya da internet şubesi aracılığıyla kontrol etmeleri; gerekiyor ise limit artış taleplerini kendilerine en yakın Halkbank Şubelerine şahsen başvurarak iletmeleri gerekmektedir. Limit artış taleplerinin uygunluğu banka tarafından değerlendirilecektir.
  • Halkbank Paraf Kart’a sahip olmayan velilerin ise; Kampüsümüze gelmeden önce 1278-Halkbank Kağıthane Şubesi’ne şahsen başvurarak kart başvurularını iletmesi gerekmektedir.

1 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında yapılan başvuruların; Halkbank Kağıthane Şubesi ‘ne fiziki olarak gidilerek yapılması gerekmektedir. Başvurunun; gelir beyan edebilecek kişiler tarafından yapılması beklenmektedir. Kart başvurusunun uygunluğu/sonuçlandırılması ve kart teslimi ile ilgili tüm süreç sadece Halkbank 1278-Kağıthane Şubesi tarafından yürütülecektir.

  • 15 Mayıs - 30 Mayıs arasında yapılacak başvurular için ise; fiziki olarak Halkbank Kağıthane şubesine gidilmesi gerekmeyecek; başvurular Kampüsümüzde görevli olan Halkbank yetkili personeli tarafından gerçekleştirilecektir. Başvurunuzun uygun bulunması durumunda yetkili personel tarafından fiziki kart basılarak teslim edilebilecektir. Fiziki kartını teslim alan velilerimiz, ödemelerini Kampüsümüzde fiziki pos cihazlarından gerçekleştirecektir.

Mevcutta Halkbank Paraf Kartı olanların kampanyaya katılmak için ödeme yapmadan önce OKUL yazıp boşluk bırakıp kartın son 6 hanesini 3404 e mesaj göndermesi ve “Kampanyaya Katılımınız Sağlanmıştır” mesajını almış olmaları gerekmektedir.

Havale / Eft ile Ödeme

Eğitim ücretinizi aşağıda bilgileri bulunan İstanbul Nişantaşı Üniversitesi banka hesabına Havale/EFT ile ödeyebilirsiniz. Açıklama kısmına mutlaka Öğrenci Adı Soyadı – Öğrenci Numarası ve 2023-2024 Kayıt Yenileme ibaresi yazılmalıdır. Bilgilerin eksik ya da hatalı yazılması nedeniyle gerçekleşmeyen Erken Kayıt Yenileme işlemlerinden İstanbul Nişantaşı Üniversitesi mesul değildir. Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra dekontunuzu https://ats.nisantasi.edu.tr/nisantasi-universitesi-help linkinden yükleyebilirsiniz.

Banka Hesap Bilgilerimiz

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Vakıfbank Etiler Şubesi TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41

Kurum Ödemesi

Vakıfbank İnternet Şubesi, Vakıfbank ATM’leri ve Vakıfbank Şubelerinden Kurum Ödemesi yapabilirsiniz. Bunun için sırasıyla; İşlemler > Ödemeler > Eğitim ve Sınav Ödemeleri > İşlem Türü > Üniversiteler > İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Harç Tahsilatları > Öğrenci Numarası adımlarını takip ederek ödemeniz gereken tutarı görebilir ve ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Online Ödeme

https://odeme.nisantasi.edu.tr adresinden Öğrenci Numaranız ve OBİS şifreniz ile sisteme giriş sağlayarak Debit Kart ya da Kredi Kartınız ile Erken Kayıt ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Online ödemelerde yapılacak tek çekim ya da taksitli işlemlerde Paraf Kart vade farksız taksit kampanyası geçerli değildir. Ödeme yaptığınız karta ve taksit sayısına göre komisyon değişkenlik göstermektedir.

% 100 Burslu Öğrencilerimizin Dikkatine!

% 100 Burslu öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemleri için aşağıdaki link üzerinden talep oluşturabilirler. Ayrıca bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

https://ats.nisantasi.edu.tr/nisantasi-universitesi-help

ÖNEMLİ NOT: ERKEN KAYIT YENİLEME FIRSATINDA OTS (OTOMATİK TAHSİLAT SİSTEMİ) İLE ÖDEME SEÇENEĞİ OLMAYACAKTIR.

Her türlü soru ve sorunlarınız için https://ats.nisantasi.edu.tr/nisantasi-universitesi-help linkinden iletişim sağlayabilirsiniz.

Apply Nişantaşı