90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

Erken Kayıt Yenileme

31 Mart 2024 tarihine kadar geçerli olacak Erken Kayıt Yenilemede 2. Fırsat için ödemelerinizi aşağıdaki yöntemlerle gerçekleştirebilirsiniz;

 

Havale / Eft ile Ödeme

Eğitim ücretinizi aşağıda bilgileri bulunan İstanbul Nişantaşı Üniversitesi banka hesabına Havale/EFT ile ödeyebilirsiniz. Açıklama kısmına mutlaka Öğrenci Adı Soyadı – Öğrenci Numarası ve 2024-2025 Kayıt Yenileme ibaresi yazılmalıdır. Bilgilerin eksik ya da hatalı yazılması nedeniyle gerçekleşmeyen Erken Kayıt Yenileme işlemlerinden İstanbul Nişantaşı Üniversitesi mesul değildir. Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra dekontunuzu https://ats.nisantasi.edu.tr/nisantasi-universitesi-help linkinden yükleyebilirsiniz.

 

Banka Hesap Bilgilerimiz

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi
Vakıfbank Etiler Şubesi
TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41

 

Kurum Ödemesi

Vakıfbank İnternet Şubesi, Vakıfbank ATM’leri ve Vakıfbank Şubelerinden Kurum Ödemesi yapabilirsiniz. Bunun için sırasıyla; İşlemler > Ödemeler > Eğitim ve Sınav Ödemeleri > İşlem Türü > Üniversiteler > İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Harç Tahsilatları > Öğrenci Numarası adımlarını takip ederek ödemeniz gereken tutarı görebilir ve ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Online Ödeme

https://odeme.nisantasi.edu.tr adresinden Öğrenci Numaranız ve OBİS şifreniz ile sisteme giriş sağlayarak Debit Kart ya da Kredi Kartınız ile Erken Kayıt ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme yaptığınız karta ve taksit sayısına göre komisyon oranları değişkenlik göstermektedir.

 

LÜTFEN DİKKAT!: Kredi Kartı ile yapılan işlemler için aynı gün mesai bitimine kadar iptal/iade işlemi yapılabilmektedir.

Ertesi gün ve takip eden günlerde iptal/iade işlemi kesinlikle yapılamamaktadır.

 

% 100 Burslu Öğrencilerimizin Dikkatine!

% 100 Burslu öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemleri için aşağıdaki link üzerinden talep oluşturabilirler. Ayrıca bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

https://ats.nisantasi.edu.tr/nisantasi-universitesi-help

 

ÖNEMLİ NOT: ERKEN KAYIT YENİLEME FIRSATINDA OTS (OTOMATİK TAHSİLAT SİSTEMİ) İLE ÖDEME SEÇENEĞİ OLMAYACAKTIR.

Her türlü soru ve sorunlarınız için https://ats.nisantasi.edu.tr/nisantasi-universitesi-help linkinden iletişim sağlayabilirsiniz.

Apply Nişantaşı