Final Sınavları Hakkında / About Final Exams

Üniversitemiz Senatosu, 2021-2022 Akademik yılı güz yarıyılı teorik ders final sınavlarının Sanal Kampüs üzerinden, uygulamalı ders final sınavlarının ise NeoTech Campus’te fiziki olarak yapılmasına karar vermiştir. Sınavlar, akademik takvimde belirtilen günlerde yapılacak olup, teorik ve uygulamalı ders final sınav programları, 12 Ocak 2022 tarihinde fakülte/yüksekokul/konservatuvar ve meslek yüksekokulu web sayfalarında ilan edilecektir. İngilizce Hazırlık Okulu ve TÖMER sınavları ile ilgili planlama, daha sonra ilan edilecektir. Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Our University Senate has decided that for the 2021-2022 Academic year fal semester, the theoretical course final exams will be held on the Virtual Campus, and the applied course final exams will be held face-to-face on the NeoTech Campus.  Exams will be held on the days specified in the academic calendar, and the theoretical and practical course final exam programs will be announced on the faculty/school/conservatory and vocational school web pages on January 12, 2022. The schedule for the English Preparatory School and TÖMER exams will be announced later.  We wish you success in your exams.