İŞKUR KAMPÜSTE!

Üniversite Öğrencilerinin daha etkin bir şekilde işgücü piyasasında yer alabilmeleri ve kariyer planlamalarını doğru bir şekilde yapabilmeleri için, Üniversitemiz Kariyer Merkezi ve Mezunlar Koordinatörlüğü bünyesinde oluşturulacak İŞKUR kampüs aracılığıyla İş ve Meslek Danışmanları öğrencilerimizle,

• İşgücü piyasası, Kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunmak,
  • İşsizlerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olan İşbaşı Eğitim Programı gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmelerine yardımcı olması amaçlanmaktadır.
  • İşbu rehber, İŞKUR Kampüs yapısı ile çalışma usul ve esasları hakkında yol gösterici olması amacıyla hazırlanmıştır.

*** Danışmanlık hizmeti almak isteyen öğrencilerimiz;

İş ve Meslek Danışmanlarımız, çarşamba günleri saat 10.30-15.30 saatleri içerisinde Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisinde olacaklardır.

Detaylı bilgi için; kariyermerkezi@nisantasi.edu.tr adresine e-mail gönderebilirsiniz.