LİSANS – ÖNLİSANS İNGİLİZCE DERSLERİNİN MUAFİYET SINAV DUYURUSUDUR

İngilizce Muafiyet sınavları YÖK (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı)’ten gelen yazıya istinaden 28-29 Eylül 2022 tarihinde yapılacak online sınavlar iptal edilmiştir. Bu sınavlar yerine 15 Ekim 2022 tarihinde yüz yüze sınav yapılacaktır.

Her dönem başında İngilizce dersleri için muafiyet sınavı yapılır. Öğrenci hiç almadığı İngilizce dersleri için yapılan muafiyet sınavlarına 1 sefer girme hakkı bulunmaktadır. Daha önce dersi almış veya sınava girmiş öğrencilerin muafiyet sınavına girme hakları bulunmamaktadır. Hakkı olmayıp sınava giren öğrencilerin sınavları geçersiz sayılır.

Aşağıda belirtilen derslerden ilk defa alacak olan öğrenciler için 15 Ekim Cumartesi günü yüz yüze sınav yapılacaktır.

• İngilizce I
  • İngilizce III
  • İngilizce Yazma Becerileri I
  • İngilizce Dil Bilgisi I
  • İngilizce Okuma anlama Becerileri I
  • İngilizce Dinleme Konuşma Becerileri I
  • İngilizce Yazma Becerileri III
  • İngilizce Dil Bilgisi III
  • İngilizce Okuma anlama Becerileri III
  • İngilizce Dinleme Konuşma Becerileri III

Tüm Önlisans ve Lisans öğrencilerimiz muafiyete katılmak istiyorlarsa https://neotech.link/?id=7783 adresindeki formu doldurması gerekmektedir. Form 28 Eylül 2022 saat: 23:59 a kadar açık kalacaktır.

Sınav saatleri form tamamlandıktan sonra ilan edilecektir.