90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

Nişantaşı Üniversitesi Mavi Diploma nedir ?

Nişantaşı Üniversitesi’nden mavi diploma ile mezun olarak, yurtdışında iş ve eğitim olanaklarından yararlanmak için, NeoTech Campus'te seni bekliyoruz.

Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri, üniversiteden mezun olurken mavi diploma sahibi olup, ön lisans (isteğe bağlı), lisans ve yüksek lisans eğitimlerini global eğitim düzeyinde alarak, iş hayatlarını yurtdışında da sürdürebileceklerini belgelemiş olurlar. Mavi diploma alan öğrenciler, Avrupa Birliği’ne üye olan tüm ülkelerde öğrenci olarak hayatlarına devam edebilme olanağına sahiptir. Benzer bir şekilde, akademik kariyer hedefleyen öğrencilerimiz, mavi diplomaları ile yurtdışında yüksek lisans veya doktora yapabilirler.

Uluslararası bir diploma olması sayesinde, kişiler eğitim hayatlarını devam ettirme hakkına sahip olmalarının yanı sıra, mavi diploma veren okulların, eğitim kuruluşu olması, yeni mezun öğrencilerin yurtdışında da hayatlarını sürdürmek istediklerinde yeterliliğe sahip olmaları açısından önemli bir kriterdir.

Nişantaşı Üniversitesi olarak yaşamın evrenselliğine olan inancımız ve uluslararası standartlarda eğitim hedefimiz ile mavi diplomalı mezunlar veriyoruz. Çok dilli eğitim olanağı, program müfredatlarının yurtdışındaki önemli üniversiteler ile paralel tasarlanması, eğitim teknolojilerindeki öncü yaklaşım, mezunların dünya standartlarında rekabetçi olabilmelerini sağlıyor.

Mavi Diploma Nasıl Alınır?

Nişantaşı Üniversitesi’nde herhangi bir bölümden, gerekli yeterlilikleri sağlayarak mezun olan bir öğrencimiz mavi diploma almaya hak kazanır. Mezun olduktan sonra sahip olunan mavi diplomalar, Avrupa Birliği ülkelerinde yer alan firmalara başvuru yapmak için geçerliliği olan en önemli belgelerdendir. İş başvurusu için gerekli olan bu belge, firmaların kişiler hakkında daha kolay bilgi sahibi olabilmesine yardımcı olacak bir diplomadır.

Daha fazla bilgi için bize ulaşın.

Whatsapp: 0531 298 62 35

Telefon: 0212 210 10 10

Apply Nişantaşı