90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

Öğrenci Konseyi Seçimleri Duyurusu Hk.

 

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ KONSEYİ

FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL/MYO TEMSİLCİ SEÇİMLERİ

Seçim Programı

Fakülte/Yüksekokul/MYO Temsilciliği Başvuru Tarihleri: 25 – 28 Aralık 2020

Öğrencilerimiz, öğrenimine devam ettiği fakülte/yüksekokul/myo için temsilcilik adaylığına belirtilen tarih aralığında başvuru yapabilirler. Başvurular 28 Aralık Pazartesi günü saat 15:00’de sona erecektir.

Başvurularınızı buradan indireceğiniz formu doldurarak ogrenci.destek@nisantasi.edu.tr adresine göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için yine bu mail adresine mail göndererek bilgi alabilirsiniz.

 

Fakülte/Yüksekokul/MYO Temsilciliği Seçimleri: 28  – 29 Aralık 2020

Seçimler temsilcilerimizin öğrenci maillerine gönderilecek link üzerinden online olarak yapılacaktır. Oy verme işlem 29 Aralık Salı günü saat 15:00’de sona erecektir.

Fakülte/Yüksekokul/MYO Temsilciliği Seçim Sonuçlarının Açıklanması: 29.12.2020

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ KONSEYİ

YÖNETİM KURULU VE DENETLEME KURULU SEÇİMLERİ

Seçim Programı

Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Aday Başvuru Tarihleri: 29 – 30 Aralık 2020

Öğrencilerimiz, Yönetim Kurulu ya da Denetleme Kurulu adaylığına belirtilen tarih aralığında başvuru yapabilirler. Başvurular 30 Aralık Çarşamba günü saat 12:00’de sona erecektir.

Bir öğrenci her iki kurul için adaylık başvurusunda bulunamaz.

Yönetim Kurulu için başvurularınızı buradan indireceğiniz formu doldurarak ogrenci.destek@nisantasi.edu.tr adresine göndererek gerçekleştirebilirsiniz.

Denetleme Kurulu için başvurularınızı buradan indireceğiniz formu doldurarak ogrenci.destek@nisantasi.edu.tr adresine göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için yine bu mail adresine mail göndererek bilgi alabilirsiniz.

Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Seçimleri: 30  – 31 Aralık 2020

Seçimler temsilcilerimizin öğrenci maillerine gönderilecek link üzerinden online olarak yapılacaktır. Oy verme işlemi 31 Aralık Perşembe günü saat 12:00’de sona erecektir.

Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Seçim Sonuçlarının Açıklanması: 31.12.2020

Apply Nişantaşı