90 (212) 210 10 10

TR

ENG

DUYURULAR

SOCIAL YOUTH FEST

Nişantaşı Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü olarak 21. yüzyılın en büyük sosyal trendi olan dijitalleşmeye katkı sağlıyor ve sizlere yeni bir deneyim sunuyoruz. Yeni Medya ve İletişim öğrencilerinin girişimiyle başlatılan, sanal festival Social Youth Fest'te sizlerle buluşmayı dört gözle bekliyoruz. 

Sizleri sanal atölye çalışmaları, etkinlikler ve toplantı alanlarıyla dolu bir festival deneyimine davet ediyoruz. Festival dili İngilizcedir ancak bazı atölye çalışmaları için Türkçe bölümler de sunulmaktadır. Festival tüm üniversitelerden tüm öğrencilere açıktır. 

18-24 Ocak tarihleri ​​arasında gerçekleşecek festivaldeki atölye çalışmalarına katılmak için lütfen katılım formunu doldurunuz. Workshoplara katılım sayısı sınırlıdır ve başarılı katılımcılara sertifika verilecektir. Seçilen katılımcılar mail ile bilgilendirilecek ve workshop için  toplantı bağlantısı iletilecektir.

Festivaldeki tüm etkinlikler zoom üzerinden yapılacaktır. Katılmak istediğiniz etkinlikler için kaydınızı yaptıktan sonra 18 Ocak tarihine kadar sizlere katılım linkleri iletilecektir.
Festival ayrıntıları için takipte kalın @nisantasiuni.newmedia. Daha detaylı bilgi için instagram   @nisantasiuni.newmedia veya enmd.nisantasi.edu@gmail.com aracılığıyla bizimle iletişime geçin.

Başvuru formu için TIKLAYINIZ

Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Yeni Medya ve İletişim Departmanı

 

 

  

Apply Nişantaşı