Türkçe Lisans Programları İngilizce Muafiyet Sınavı Başvuruları

Lisans öğrencilerimizin dikkatine;

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde aşağıda kodları belirtilen İngilizce derslerini alacak öğrencilerimiz için 24 Şubat 2021 Çarşamba günü online muafiyet sınavı gerçekleştirilecektir.

Kimler Katılabilir:

• Eğitim dili Türkçe olan lisans programlarında okuyan
  • Aşağıdaki linki tıklayarak, sınav başvurusunu tamamlamış olan lisans öğrencileri.
  • İngilizce derslerinden herhangi birini daha önce almış öğrenciler, o dersin muafiyet sınavına giremezler.
  • Ara sınıflarda okuyup İngilizce derslerinden herhangi birini daha önce almamış öğrenciler, sadece almadıkları dersin muafiyet sınavına girebilirler.
  • Son sınıf olup, sadece yukarıdaki derslerden dolayı IMU dersini alamayan öğrenciler ilgili dersin muafiyet sınavına girebilir.

Muafiyet Kapsamındaki Dersler ve Sınav Saatleri:

• Bu yıl 1. Sınıfta okuyan öğrencilerimizin EYDL192.1 kodlu İngilizce II dersi muafiyet sınavı saat 09:30’da gerçekleştirilecektir.

• Bu yıl 1. ve 2. Sınıfta okuyacak öğrencilerimizin ilk kez aldığı İngilizce dersleri için muafiyet sınav tarihleri ve saatleri:
    • Saat 10:00:                  EYDL202.1 İngilizce Yazma Becerileri IV
    • Saat 11:00:                  EYDL204.1 İngilizce Okuma Anlama Becerileri IV
    • Saat 12:00:                  EYDL206.1 İngilizce Dinleme Konuşma Becerileri II
    • Saat 13:00:                  EYDL102.1 İngilizce Yazma Becerileri II
    • Saat 14:00:                  EYDL104.1 İngilizce Dil Bilgisi II
    • Saat 15:00:                  EYDL106.1 İngilizce Okuma Anlama Becerileri II

Başvuru Tarihleri ve Yöntemi

• Sınav başvuru son tarihi: 23 Şubat 2021 Salı Saat 17:00
  • Başvuru Yöntemi: Online formu doldurarak muafiyet sınavına başvuru yapmak için TIKLAYINIZ;

Sınav Tarihi ve Platformu

• Sınav tarih: 24 Şubat 2021 Çarşamba
  • Sanal Sınav Adresi: sanalkampus.nisantasi.edu.tr

Sınava katılacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Not: İngilizce Muafiyet Sınavları ile ilgili talepleriniz için adınız soyadınız ve öğrenci numaranızı ekleyerek lütfen seyma.kozankurt@nisantasi.edu.tr adresine mail atınız.