Üniversite Öğrenci Konseyi Seçimleri

Seçim Programı

Öğrenci Temsilciliği Başvuru Tarihleri: 04 – 11 Aralık 2020

Başvuru Şartları

Öğrenci temsilciliklerine aday olacak öğrencilerde;

a) İlgili fakülte, yüksekokul, konservatuvar veya meslek yüksekokulunun en az ikinci sınıfına kayıtlı öğrenci olması,

b) Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,

c) Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması,

ç) Uyarma cezası dışında disiplin cezası almamış olması,

d) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması,

e) Genel not ortalamasının 4 üzerinden 2,75 ve üstü olması,

f) Normal öğrenim süresini aşmamış olması,

g) Terör örgütlerine aidiyeti veya iltisakı ya da bunlarla irtibatı olmaması,şartları aranır.

Öğrencilerimiz, öğrenimine devam ettiği bölümler için temsilcilik adaylığına belirtilen tarih aralığında başvuru yapabilirler. Başvurular 11 Aralık Cuma günü saat 17:00’de sona erecektir.

Başvurularınızı buradan indireceğiniz formu doldurarak ogrenci.destek@nisantasi.edu.tr adresine göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi için yine bu mail adresine mail göndererek bilgi alabilirsiniz.

Öğrenci Temsilciliği Seçimleri: 18 – 22 Aralık 2020

Seçimler sanal kampüs üzerinden online olarak yapılacaktır. Oy verme sistemi sanal kampüse giriş yaptığınızda otomatik olarak karşınıza çıkacaktır.

Öğrenci Temsilciliği Seçim Sonuçlarının Açıklanması: 24 Aralık 2020

Öğrenci Konseyi Genel Kurulu Toplantısı, Yönetim ve Denetleme Kurullarının Seçimi: 28 Aralık 2020

Tüm Seçim Sonuçlarının İlanı: 30 Aralık 2020