90 (212) 210 10 10

TR

ENG

ETKİNLİKLER

6. Uluslararası EMI Girişimcilik Sosyal Bilimler Kongresi

6. Uluslararası EMI Girişimcilik Sosyal Bilimler Kongresi

Davet

Altıncısı 16-18 Eylül 2021 Tarihlerinde Yapılması Planlanan Kongremiz Bosna Hersek International Gorazde University Ev Sahipliğinde; BAİBU, Cyprus West University, İstanbul Kent Üniversitesi, International Vision University, İstanbul Nişantaşı Üniversitesi, University Of Prizren, EMI Journal, Suffolk University, Balıkesir Üniversitesi, CEOTEKMER Işbirliğiyle Düzenlenecektir. Beşinci Kongrede 30 Farklı Ülkeden Bildiri Sunulmuştu. YÖK'ün 6 Mart 2020 Tarihli Duyurusuna Istinaden Online Olarak Katılım Seçeneğide Vardır. 

Girişimcilik Ve Sosyal Bilimlerin Her Alanında Özgün Bilimsel Çalışmaların Kabul Edileceği Kongremizin Dili İngilizce & Türkçe’dir (Bildiri Özeti Türkçe Ise, İngilizce Özetde Gönderilmelidir). Kongrede Sunulan Bildiri Özetleri, ISBN Numaralı Özet Bildiri Kitabı’nda  Yayınlanacaktır. Tam Metinler Ise Hakem Sürecine Göre, ISBN Numaralı Tam Metin Bildiri Kitabında Veya Ulusal-Uluslararası Hakemli Dergilerde Ya Da Kitaplarda Makale Ya Da Kitap Bölümü Olarak Yayımlanabilir.

Kongremiz Doçentlik Başvuruları Dahil, Öğretim Görevliliği Ve Öğretim Üyeliği, Doçentlik Ve Profesörlük Kadrolarına Atamalarda Esas Alınan Kriterleri Karşılamaktadır.

Kongreye bildiri göndermek için GİRİŞ yaparak KAYIT olunması gerekmektedir. Katılımlarınızdan onur duyarız.

Not: Kongre YÖK'ün 6 Mart 2020 Tarihli Duyurusuna Istinaden Online Olarak Gerçekleşecektir. 

Bildiri Sunanların Katılım Belgeleri Kongre Sonrasında Kendilerine Pdf Olarak Gönderilecektir. 

Apply Nişantaşı