ETKİNLİKLER

Afet Sonrası Güç Birliği Çalıştayı

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Neovation Center olarak Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilimizi derinden etkileyen deprem felaketinin ardından depremden etkilenen depremzedelerimizin ekonomik ve sosyal hayata tekrar kazandırılması amacıyla orta ve uzun vadeli projeler geliştirmek üzere bir güç birliği çağrısında bulunduk ve Türkiye’nin değerli kurum temsilcileri ile bir araya geldik.

Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Aslıhan G. Selçuk’un yürütücülüğünde 20 Şubat Pazartesi günü olan Kadın ve Çocuk teması kapsamında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Zorlu Holding, Eşit Gelecek Derneği, Ev Okulu Derneği, Aruoba Bilim ve Teknoloji Derneği, Elele Sağlık Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, Umut Çocukları Derneği, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı, Yanındayız Derneği, Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği, Güneş Çocukları Eğitim Vakfı, N&A Sevgi Derneği ve Kosovalılar Derneği ile, 22 Şubat Çarşamba günü ise Gençlik, Eğitim ve İstihdam teması kapsamında İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Bilim Kahramanları Derneği, Genç Düşünce Enstitüsü, Anadolu Güneşi Derneği, Elele Sağlık Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, Afs Gönüllüleri Derneği, İstaç, Gelecek Daha Net ve Sola Unitas Akademi İle bir araya gelerek çalıştay katılımcılarının çok değerli katkılarıyla kapsayıcı fikirler etrafında birleştik ve ortak çalışmalara başladık.