ETKİNLİKLER

Alzheimer Vakfı ve İstanbul Nişantaşı Üniversitesi İş Birliği ile Seminerler Serisinin İlki Gerçekleştirildi

Alzheimer Vakfı ve İstanbul Nişantaşı Üniversitesinin birlikte gerçekleştirdiği seminerler serisinin ilki 8 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Alzheimer Vakfı Onursal Başkanı Prof. Dr. Engin Eker konuşmasında, Alzheimer Hastalığının önlenmesi veya yavaşlatabilmesi için neler yapılabileceği konusunda engin bilgileriniz akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz ile paylaştı. Doç. Dr.  Burç Çağrı Poyraz ise konuşmasında Alzheimer Hastalığında farkındalığı arttırmak için  hastalığın özellikle erken belirtileri üzerinde durdu.