ETKİNLİKLER

EKONOMİ ZİRVESİ

Ekonomi Kulübü organizasyonu ile “Ekonomi ve Finansal Piyasalardaki Görünüm ve Beklentiler” konulu panel Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü İnfo Yatırım Menkul Değerler Kurumsal İletişim Direktörü Mine Uzun’un yaptığı söz konusu panelde konuşmacı olarak İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Ökten, Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu, Spinn Danışmanlık Kurucu Ortağı ve Ekonomist Özlem Derici Şengül ve İnfo Yatırım Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz yer almıştır. Konuşmacılar, Türkiye’nin mevcut ekonomi politikaları ile borsa, döviz kuru, faiz, enflasyon gibi makroekonomik göstergelere ilişkin görüş ve önümüzdeki döneme ilişkin beklentilerini dünyadaki gelişmeleri de dikkate alarak öğrencilerimizle paylaşmışlardır.