ETKİNLİKLER

Girişimcilik Kulübü Balinler Uluslararası Tekstil Sanayi A.Ş.’ye Fabrika Gezisi Düzenledi

Üniversitemizin İşletme Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gözde Mert tarafından planlanan ve Girişimcilik Kulubü bünyesinde gerçekleştirilen etkinlik ile öğrencilerimiz, Balinler Uluslararası Tekstil Sanayi A.Ş. tesislerine bir ziyarette bulunmuşlardır. Üniversite ile sektör buluşması kapsamındaki bu etkinlik, öğrencilerimizin teorik olarak öğrendiklerinin, pratikte nasıl uygulandığı konusunda bilgi ve görgülerine bir temel teşkil etmesi açısından çok önemlidir.

Firma tesislerinin görülmesi ve organizasyon yapısının incelenmesi için öğrencilerimize bütün kapıları açan ve çok iyi ağırlayarak onlara değerli olduklarını hissettiren, firma kurucusu ve sahibi Sayın Veysi Balin Beye öğrencilerimize yaptığı olumlu katkılarından dolayı teşekkür ederiz.