ETKİNLİKLER

Konservatuvar Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü Covid-19 Sonrası Toparlanma Süreci Konferansı’na Katıldı

Nişantaşı Üniversitesi Konservatuvar Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü öğrencileri Nedim Saban’ın da aralarında bulunduğu Sürdürülebilir Sanat Çalıştayı’ndaki pandemi döneminde tiyatro ve özel tiyatroların Türkiye’de yakın tarihiyle ilgili seminerine katıldı. Farklı görüşlerin ifade edildiği ve tartışıldığı panelde Sahne Sanatları Bölümü Başkanımız Nedim Saban, yakın Türkiye tiyatrosundaki özel tiyatro hareketleri hakkında bilgi verdi, soruları yanıtladı.

Bahçelievler Belediye Başkanlığı, Nişantaşı Üniversitesi Konservatuvarına bir tanıtım plaketi vererek, aktif katılım için teşekkür etti.