90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

BESYO'nun kış kampı tamamlandı

BESYO'nun kış kampı tamamlandı

Nişantaşı Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri ders müfredatlarında bulunan kış kampını tamamladı.

Bursa Uludağ’da 2-6 ve 9-13 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen kampa toplam 250 öğrenci ile 8 hoca katılım gösterdi. Öğrenciler kamp kapsamında temel kayak eğitimi aldı. Öğrencileriyle yakından ilgilenerek kayak eğitimi veren hocalar kayak tekniklerinin yanı sıra alınması gereken güvenlik önlemlerini de anlattı. Gerek malzeme kullanımı gerekse kayak kullanımı sırasındaki teknik hakkında bilgi edinen, ardından uygulama yapan öğrenciler eğlenceli bir kamp dönemi geçirdi.

Kamp hakkında değerlendirmede bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Umut Davut Başoğlu, “Buradaki amacımız öncelikli olarak İstanbul gibi metropolde yaşayan çocuklarımızın kış sporlarına adapte olmaları ve onları öğrenebilmeleri. Bunu yaparken de eğitim gördükleri arkadaşları ile daha iyi kaynaşmaları, paylaşmayı ve sorumluluk alıp onu yerine getirebilmeleri, hocaları ile ders dışı zamanlarda paylaşımlarda bulunmaları ve tam bir aile olma kurgusu oluşturduk. Hem eğlenceli vakit geçirdikleri hem de eğitim aldıkları bir kamp geçirmiş oldular.

Apply Nişantaşı