90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Böyle Büyük Kampüs Avrupa'da Bile Yok

Böyle Büyük Kampüs Avrupa'da Bile Yok

Nişantaşı Üniversitesi’nin 200 milyon dolarlık Maslak 1453 Neotech Campüs’ünde aynı anda 68 bin öğrenci eğitim görecek. 

Yeni kampüs 

Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal global bakış açısı ve uluslararası işbirlikleri ile topluma değer katmayı amaçlayan 3. nesil vakıf üniversitelerinden biri olan Nişantaşı Üniversitesi’nin, Maslak 1453 Neotech Campus ile Avrupa’da aynı anda en fazla öğrencinin ders yapabildiği tek üniversite olacağını söyledi. Neotech Campus’ün 2017- 2018 eğitim yılında kapılarını açacağını belirten Uysal “68 bin öğrenci aynı anda öğrenim görebilecek” dedi.

Hedefteki projeler 

Nişantaşı Üniversitesi’nin önümüzdeki dönem projelerinden de söz eden Levent Uysal şunları söyledi: “Dubai’de donanımlı bir sağlık üniversitesi, Viyana’da kapsamlı bir şehircilik üniversitesi açılması için çalışmalarımızı son noktaya getirdik. Nişantaşı Üniversitesi Dil Uygulama Merkezi’ne bağlı olarak yakın zamanda dünyanın farklı şehirlerinde dil öğrenim merkezleri açacağız. Londra ve Dublin’in ardından NishKöln, NishMadrid, NishHongKong gibi dünyanın farklı lokasyonlarında da öğrencilerin ücretsiz dil öğrenimi için donanımlı merkezler açılacak.”

Sayılarla Nişantaşı 

2010 yılında 350 öğrenciyle eğitime başlayan Nişantaşı Meslek Yüksekokulu ile temelleri atılan Nişantaşı Üniversitesi 2012 yılında açıldı. 2017 yılı itibariyle 30 bin 150 öğrenciye ulaşan üniversitenin 667 öğretim görevlisi ve 245 idari personeli bulunuyor. 200 milyon dolara inşa edilen Maslak 1453 Neotech Campüs’te eğitim için yapılan altyapı maliyeti de 15 milyon doları buldu. Kampüste 32 sağlık laboratuvarı, 264 adet derslik, 1.200 metrekare kütüphane ve 400 metrekarelik çalışma salonu bulunuyor.

Kampüste neler var? 

Kampüsün olanakları arasında dokunmatik ekranlı akıllı sınıflar, Eczacılık, Dişçilik, Beslenme ve Diyetetik Laboratuvarları, BiyokimyaLaboratuvarları, Mahkeme Salonları, 5 adet Çok Amaçlı Gastronomi Mutfağı, 2 adet Konferans Salonu, Havacılık ve Denizcilik Simülatörleri, Wideowall Teknolojisi ve Dijital Bilgilendirme Sistemi, Öğrenci Bilgi Kioskları, 12 adet Bilgisayar Laboratuvarı, 11 adet Çizim Atölyesi, Radyo-TV Stüdyoları bulunuyor.

Dikkat çeken uygulamalar

NishPartners: Öğrencilere okudukları süre içinde lider firmalarda sektöreliş tecrübesi sunuyor. Nish Learning: Öğrencilere mobil cihazlarda kullanılabilen uygulama üzerinden ücretsiz İngilizce eğitimi sunuyor. NishLondon: Öğrencilere okudukları süre içerisinde Londra’daki dil uygulama merkeziyle ücretsiz İngilizce eğitim fırsatı sunuyor. Nish Dublin: Dublin’deMayıs 2017’de açılacak dil uygulama merkeziyle öğrencilere ücretsiz İngilizce eğitim fırsatı sunacak. NishAbroad: Öğrencilere Avrupa ve Asya’daki uydu kampüsleriyle hiçbir öğrenim kaybı yaşamadan eğitim olanağı sunuyor.

Apply Nişantaşı