90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Dünyaca ünlü pazarlama gurusu Philip Kotler ‘in “Pazarlama 5.0” kitabı Nişantaşı Üniversitesi Yayınları’ndan çıktı

Dünyaca ünlü pazarlama gurusu Philip Kotler ‘in “Pazarlama 5.0” kitabı Nişantaşı Üniversitesi Yayınları’ndan çıktı

Türkiye akademik yayıncılığına iş dünyası ve akademiyi birleştiren bir seçkiyle giriş yapmayı hedefleyen Nişantaşı Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabı, marka gurusu Philip Kotler’in “Pazarlama 5.0”ı oldu.

Marka ve iletişim dünyasının guru olarak kabul ettiği, tüm üniversitelerde kitapları ders kitabı olarak okutulan Kotler, Pazarlama 5.0’da dijitaleşen dünyanın kuşak ayrımları, gelir dağılımında adaletsizlik ve dijital bölünme gibi birçok konuyu ele almaktadır.

Pazarlama 5.0’da Philip Kotler, pazarlamacıların teknolojiden yararlanarak müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine nasıl cevap verebileceklerini ve dünyada fark yaratabileceklerini açıklıyor. Geleneksel pazarlama anlayışlarının dijital dönüşümlerle ve müşterilerin değişen davranışlarıyla altüst olduğu bir çağda, bu kitap teknoloji ve iş modelindeki yeniliklerle son on yılda müşterilerin davranış kalıplarında gözlemlenen büyük değişimleri bir araya getirmenin yollarını gösteriyor.

Philip Kotler gibi önemli bir isimle yayın hayatına başlayan Nişantaşı Üniversitesi Yayınları akademik dünyaya yeni çalışmalar katmaya ve yeni seriler üretmeye devam edecek.

Apply Nişantaşı