90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

GEEE - 2017

GEEE - 2017

Nişantaşı Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami ÇOLAK, 22-24 Nisan 2017 tarihinde Sousse/Tunus’ta organize edilen “4th International Conference on Green Energy and Environments Engineering (GEEE-2017)” konferansında “ A Survey on the Contributions of Power Electronics to Smart Grid System” konu başlıklı bir konuşma yapmıştır.

Tunus, Cezayir, Fas, Libya, Mısır, Fransa ve Türkiye’den 200 kadar katılımcının bulunduğu konferansta 110 makale sunulmuştur.

Prof. Dr. İlhami Çolak, güç elektroniğinin akıllı şebekelerdeki katkısı üzerine yaptığı konuşmasında, özellikle doktora öğrencilerinin güç elektroniği ve akıllı şebekelerde hangi konulara çalışabilecekleri hususlarında yönlendirici bilgilerde bulunmuştur.

Özellikle Tunus, Cezayir ve Fas’tan çok sayıda akademik personelin ve doktora öğrencilerinin Eylül 2017’den irtibaren Nişantaşı Üniversitesine gelerek kısa ve orta süreli bilimsel faaliyetlerde bulunmak üzere Prof. Dr. İlhami Çolak’tan davet mektubu almışlardır.

Apply Nişantaşı