I.International Mayfest

18 Mayıs 2017 tarihinde Üniversitemiz Sadabad Kampüsü’nde Uluslararası Ofis tarafından I. International Mayfest etkinliği düzenlendi. Önümüzdeki yıllarda geleneksel hale gelmesi planlanan bu etkinliğimizde, uluslararası öğrencilerin kendi ülkelerinin kültürlerini paylaşmaları ve Türk Kültürünü yakından tanımaları amaçlanmıştır.   Yaklaşık olarak 500 öğrencinin katılım sağladığı etkinliğimize, İstanbul’daki diğer üniversitelerden yabancı öğrenciler de davet edildi. Etkinliğimizde öğrenciler kendi ülkelerin yemeklerini, kullandıkları geleneksel eşyaları, kıyafetleri, danslarını ve müziklerini sergiledi. Balon futbolu etkinliği ise güne damgasını vuran aktivite oldu. Öğrencilerin büyük ilgi duyduğu Balon Futbolu etkinliği ile birlikte toplamda 13 müsabaka organize edildi. Ayrıca Uluslararası Ofis tarafından katılımcılara sürpriz hediyeler takdim edildi. Dj performansı ile öğrencilerin kendi ülkelerinin geleneksel danslarını sergilemesi etkinliğimize renk katmıştır.