90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Ankara Bilim Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalandı

Ankara Bilim Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzalandı

Ankara Bilim Kurulu Üniversitesi heyeti Nişantaşı Üniversitesi’ni ziyaret ederek okul hakkında bilgi aldı. Nişantaşı Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Levent Uysal ve Ankara Bilim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Cemalettin Kömürcü, iki üniversite arasında işbirliği protokolüne imza attı.

Ankara Bilim Üniversitesi heyeti, Nişantaşı Üniversitesi’nin NeoTech Campus’ü ziyaret ederek kurum hakkında bilgi aldı.

Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Cemalettin Kömürcü ve Rektör Prof. Dr. Yavuz Demir’in yer aldığı heyet, ileri teknoloji olanaklarından yararlanarak tasarlanan NeoTech Campus’te bulunan uygulama laboratuvarları ve simülasyon merkezlerini ziyaret etti.

Nişantaşı Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Levent Uysal eşliğinde kampüsü gezen heyet, daha sonra iki üniversite arasında işbirliği protokolüne imza attı.

Ankara Bilim Üniversitesi heyetinin gelmesinden dolayı onur duyduklarını söyleyen Nişantaşı Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Levent Uysal, “Ankara ve İstanbul’da ilk kardeş üniversite anlaşmasını yapıyoruz. Ankara Bilim Üniversitesi’nin her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz, bu işbirliğini bilime ve eğitime katkı sağlayacak çalışmalarla taçlandıracağız” dedi.

Ankara Bilim Üniversitesi’nin Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından kurulduğunu anlatan Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Cemalettin Kömürcü, “Bir üniversite kampüsünü bu kadar verimli kullanan dünyadaki sayılı kampüslerden birisini gezdik. Biz de bu tecrübeyi paylaşmak istiyoruz. Ondan dolayı hem bu ev sahipliği hem paylaşımlarınız için teşekkür ederiz” diye konuştu.

Apply Nişantaşı