90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Kuantumun, Kurumlarda Var Olduğu Ölçülerek, İspatlandı

Kuantumun, Kurumlarda Var Olduğu Ölçülerek, İspatlandı

Üniversitemizin öğretim üyelerinden Sayın Dr. Öğr. Üye. Gözde MERT; Sn. Bülent GÜNDOĞMUŞ ile yayınlanan makalesi ile yönetim literatürüne “Kuantum Organizasyon Algısı” kavramını kazandırmıştır. Yayınladıkları makalede, organizasyon çalışanlarında kuantum organizasyon algısı olduğunu ve bunun ölçülebileceğini ispatlamışlardır. Aynı zamanda, Kuantum Organizasyon Algı Ölçeğini geliştirerek, akademik dünyaya, yeni bir araç sunmuşlardır.

Araştırma ile işletmelerde doğrusal organizasyondan, kuantum organizasyona doğru bir geçişin başladığını, işletmelerde kaos ortamının mevcut olduğunu, kuantum organizasyon yapısına geçişin ilk aşamalarının saptandığı ortaya konmuştur. Dr. Öğr. Üye. Gözde MERT, kuantum organizasyon yapısının işletmeler için önemli olduğunu ancak, bunu gerçekleştirecek olanın işletmenin insan kaynakları olduğunun önemine dikkat çekmektedir.

Makale LinkedIn üzerinde duyurulduğu akşam, 2000’in üzerinde okunmuş olması, iş dünyasının konuya gösterdiği ilgiyi ve ihtiyacı ortaya koymaktadır. Konuyu görmek ve yararlanmak isteyenler için makaleye ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ.

Öğretim Üyemiz Sayın Dr. Gözde MERT’i bu çalışmasından dolayı tebrik eder, başarılar dileriz.

Apply Nişantaşı