90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Levent Uysal: Saldırılar karşısında Türk ordusu gereğini yapacaktır

Levent Uysal: Saldırılar karşısında Türk ordusu gereğini yapacaktır

Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Levent Uysal, Suriye’nin İdlib kentinde Türk askerine yönelik düzenlenen alçak saldırının ardından bir açıklama yaptı. 

Türk ordusunun, Esad ve rejim unsurlarının alçakça saldırısının bedelini ağır bir şekilde ödeteceğini ifade eden Levent Uysal, “İdlib’deki askerlerimize düzenlenen bu hain saldırıda Aziz Türk ordumuz, bölgede karşısına çıkacak her türlü tehdit ve tehlike unsurunu yok edecektir. Bu anlamda ordumuza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

Sözlerine, “Bir ölür, bin diriliriz” diyerek devam eden Levent Uysal, Türk Milletini kenetlenmeye ve provokasyona gelmemeye davet etti.

Uysal, “Bu saldırı ile bölgedeki mücadelemizde ne kadar haklı olduğumuzu gördük. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu anlamda hükümetimizin alacağı her türlü kararda yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Türkiye düşmanlarına gereken cevabı tek yürek olarak vermeliyiz. Mübarek Regaib Kandili’nde yapılan ve 33 askerimizin şehit olmasına neden olan bölgedeki bu saldırıların son bulmasını diliyorum. İdlib’deki askerlerimize düzenlenen bu hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Apply Nişantaşı