90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Mikro Art İle Hayata Bakış

Mikro Art İle Hayata Bakış

Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi iş birliği ile Etiler Sanat Evi’nin ilk workshop çalışmasının konuğu “Mikro Art” sanatının dünyadaki öncülerinden Hasan Kale oldu.
24 Mayıs Çarşamba günü Etiler Sanat Evi’nde yapılan workshop çalışması yoğun ilgi gördü. İğne ucu, kum tanesi, pirinç, çivi, susam onun tuvallerinden yalnızca bazıları. Hasan Kale, Mikroların yanı sıra yağlıboya eserlerde üretirken, farklılık ve farkındalık oluşturmak adına başka bir bakış açışı sunuyor.

Yepyeni bir galeri Etiler Sanat Evi

Etiler Sanat Evi, kapılarını 28 Nisan 2017’de ressam Soheil Moradpour’un “Türkiye’de 10 Yıl’’ resim sergisi ile açan yeni bir cep galeri. Galeride, resim, heykel, güzel sanatlara dair sergilerin yanı sıra söyleşi, imza, tanıtım günleri, atölye çalışmaları düzenlenecek olup sanatçı ve sanatseverlere karma ve kişisel sergilerle alternatif alanlar sunulmakta. Etiler Sanat Evi, Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi iş birliği ile bir çok workshop ve atölye çalışmasına da ev sahipliği yapacak.
4 yaşından bu yana resmi ve sanat ile yaşayan ressam Soheil Moradpour’un bu kişisel sergisinde, boya, desen, tuval ve farklı malzemelerle kurguladığı 10 yıllık Türkiye kültürü deneyimlerinin yansımalarından Osmanlı, Selçuk, Ege Kültürü üzerinde her dönemden farklı eserlerini sergiliyor.

Apply Nişantaşı