Muay-Thai’de Türkiye ikinciliği

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen üniversiteler arası Muay-Thai Turnuvası’nda Yılmaz Öztürk 60 kilogramda Türkiye ikincisi oldu.

23-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve 12 üniversitenin katıldığı turnuvada  yarışan Nişantaşı Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Diş Protez Teknolojisi öğrencisi Yılmaz Öztürk, aldığı sonuçtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öztürk, “Bana bu şampiyonaya katılma fırsatı verdiği için Nişantaşı Üniversitesi’ne ve değerli Vahit Hocama çok teşekkür ederim. Amacım ve hayalim okulumu iyi bir şekilde temsil etmekti. Çalışarak, emek vererek Türkiye’de bu dereceye ulaştım. Bundan sonra da daha güzel başarıları yaşamak ve yaşatmayı istiyorum” dedi