90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

‘Muhabbetin Kralı’ Nişantaşı Üniversitesine Konuk Oldu

‘Muhabbetin Kralı’ Nişantaşı Üniversitesine Konuk Oldu

Nişantaşı Üniversitesi 1453 Neo Tech Kampüsü, Okan Bayülgen’in sunuculuğunu yaptığı Muhabbet Kralı programına ev sahipliği yaptı.

Birbirinden değerli isimlerin konuk olarak, Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerinin seyirci olarak katıldığı programda; 21. yüzyılda öğrenci olmak ve teknolojinin kişisel gelişime etkileri gibi konu başlıkları tartışıldı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen vakıf üniversitelerinden Nişantaşı Üniversitesi’nin, eğitimde yeni ve teknolojik bir çağ başlatmaya aday projesi “1453 Neo Tech Campus” keyifli bir etkinliğe daha imza attı. Ekranların sevilen yüzü Okan Bayülgen’in sunduğu “Muhabbet Kralı”nın bu haftaki adresi Avrupa’nın tek çatı altında kurulan en büyük kampüsüne sahip Nişantaşı Üniversitesi oldu. Bayülgen moderatörlüğünde başlayan programa; Prof. Dr. Uğur Batı, eğitimci ve yazar Kayhan Karlı, eğitim uzmanı ve öğretim görevlisi Ece Karaboncuk ve akademisyen ve dokuma sanatçısı Fırat Neziroğlu katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgiyle takip ettiği programda teknolojiden sanata, eğitimden kişisel gelişime kadar birçok konu ele alındı.  

GENÇLER SORDU ONLAR YANITLADI

Türkiye’yi ezber bozan yeniliklerle tanıştıran 1453 Neo Tech Campus’ün ev sahipliğinde gerçekleşen program, gençleri ve eğitimcileri bir araya getirdi. Ünlü isimlerin ağırlandığı etkinlikte, üniversiteliler sordu, katılımcılar merak edilenleri yanıtladı. Gelişen teknolojinin getirdiği yeni eğitim anlayışı ve teknolojinin kişisel gelişime etkilerinin tartışıldığı programda öğrencilerin konuklara yönelttiği sorularla program hem interaktif hem de keyifli anlara sahne oldu.

 

Apply Nişantaşı