90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

NeoTech Kampüsümüzde ‘Özel Kahvaltı

NeoTech Kampüsümüzde ‘Özel Kahvaltı

Üniversitemizde okuyan engelli öğrencilerimiz ile aileleri, Kurucu Başkanımız Levent Uysal, Rektörümüz Prof. Dr. Esra Hatipoğlu ve yönetim kadrosu sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Levent Uysal, “Bizlerin amacı üniversitemizi hep birlikte yönetmek ve engelli öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak. Teknolojinin hızla geliştiği ve her geçen gün daha fazla hayatımıza girdiği “yeni dünyada’’ başarılı olmanın tek koşulu bu hızlı değişime ayak uydurmaktan geçiyor. Biz Maslak 1453 NeoTech kampüsümüzde bu değişime engelli öğrencilerimizin de hazır olarak yetişmesini sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Hatipoğlu da yaptığı konuşmada, engelli öğrencilerle akademik ve idari kadronun sürekli koordinasyon halinde olduğuna vurgu yaparak; “Bizler, üniversitemizin tüm programlarını engelli öğrencilerimiz için erişilebilir duruma getirdik. 'Engelsiz erişim' ve 'engelsiz eğitim' konularında faaliyetlerimizi büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Engelli öğrencilerimizi iş hayatına hazırlamak ve onları sorumluluk sahibi olarak sosyal hayatın bir parçası olarak görmek bizlerin en büyük hedefidir” diye konuştu.

Engelsiz Yaşam Birimi Koordinatörü Burak Can Avcı da, bu yıl 'engelsiz üniversite bayrakları' ve 'engelsiz program nişanlarını' almak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Kahvaltının ardından, engelli öğrencilere özel yapım kabartma saat hediye edildi.

Apply Nişantaşı