90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ & AYA PSİKOAKADEMİ İŞ BİRLİĞİ

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ & AYA PSİKOAKADEMİ İŞ BİRLİĞİ

Nişantaşı Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Aya Psikoakademi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile yeni sertifika programları hayat buluyor.

 

Nişantaşı Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Aya Psikoakademi arasında imzalanan iş birliği protokolü ile yeni sertifika programları hayat buluyor. Nişantaşı Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (Nişantaşı SEM) ile Aya Psikoakademi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Nişantaşı Eğitim Vakfı kurucusu Dr. Levent UYSAL ve Aya Psikoakademi Kurucusu Dr. Obengül EJDER tarafından imzalanan protokol dahilinde; Bütüncül Psikoterapi, Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi, Bütüncül Oyun Terapisi, Aile ve Evlilik Terapisi, Aile Danışmanlığı Eğitimi ve diğer psikoterapi tekniklerinin anlatılacağı uluslararası sertifika programları hayat bulacak. Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Campus’de gerçekleşecek eğitimlerde teorik ve pratik çalışmalarla sınavlarını başarı ile tamamlayan öğrencilere International Accreditation & Certification Organisations (IACO) onaylı sertifika verilecek.

Sertifika Programlarına kimler katılabilir

Nişantaşı SEM ve Aya Psikoakademi işbirliği ile düzenlenen eğitimlere, Psikiyatri uzmanları ve asistanları, Çocuk ve Ergen Psikiyatri uzmanları ve asistanları, Aile Hekimi uzmanları ve asistanları, Psikoloji Bölümü mezunları, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü mezunları , Sosyal Hizmetler Bölümü Mezunları ,Yüksek psikiyatri hemşireliği mezunları, Klinik Psikoloji veya Aile Danışmanlığı Yüksek Lisansı yapmış olan Çocuk Gelişimi mezun uzmanlar ve diğer ruh sağlığı profesyonelleri katılabilecekler.

Dr. Levent Uysal: “Eğitimde daima yeniliği ve sürekliliği savunacağız”

Protokol imza töreninde açıklamalarda bulunan Nişantaşı Eğitim Vakfı kurucusu Dr. Levent UYSAL “Dilerim ki, yetiştireceğimiz öğrencilerin sayısı gün geçtikçe artar. Dr. Obengül EJDER ile daha nice başarılı işlere imza atacağız” dediği konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Nişantaşı Üniversitesi olarak öğrencilerimizin daima en iyi koşullarda desteklenmesi vizyonuyla 11 yıldır eğitim veriyoruz. Dr.Obengül Ejder ve Aya Akademi iş birliği ile bu vizyonumuzu daha da ileri noktalara taşıma konusunda önemli bir adım daha attık. Alanında uzman öğrencilerimizin başarılarını daha ileri noktaya taşıyacağız.”

Aya Psikoakademi Kurucusu Dr. Obengül EJDER de açıklamalarında” 22 modül sürecek olan Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi eğitiminin ilkini Mayıs 2021 tarihinde Çocuk ve Ergenlerle Görüşme Teknikleri ve Psikoterapi Süreçleri Eğitimi ile başlatmış bulunmaktayız. Bu modüler eğitimin devamının gelmesi için büyük bir gururla Nişantaşı Üniversitesi ile iş birliklerine devam edeceğiz” diye ifade etti.

Apply Nişantaşı