90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Nişantaşı Üniversitesi Diş hekimliği Fakültesi hocamız Dr. Öğr. Üyesi Sayın Ali Sinan HORASAN 7.Trakya Güz Sempozyumunda sunumlarını gerçekleştirdi.

Nişantaşı Üniversitesi  Diş hekimliği Fakültesi hocamız  Dr. Öğr. Üyesi Sayın Ali Sinan HORASAN  7.Trakya Güz Sempozyumunda sunumlarını gerçekleştirdi.

Nişantaşı Diş hekimliği Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Sayın Ali Sinan HORASAN " Dental Volumetrik Tomografini Endodontik Tedaviye Katkıları" adlı konu başlığı ile 7.Trakya Güz Sempozyumunda konuşmacı olarak yer almıştır.Sempozyumda gerçekleştirdiği sunumunda, meslektaşlarına dental tomografinin cerrahi işlemler haricinde endodontik tedavide nasıl verimli kullanılabileceğini ve gereksiz dental tomografi çekimlerinden nasıl kaçınılması gerekliliği paylaşılmıştır. Dental tomografinin muayenehane pratiğinde, dişlere ait lezyonların, kök kırık ve çatlaklarının, kök kanal şekil ve sayısının tespitindeki rolü anlatılmıştır. Etkinliğin 8.Trakya Güz Sempozyumu için tekrar bir araya gelebilmek temennileri ile kapanışı gerçekleştirilmiştir.

Apply Nişantaşı