90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Sempozyumu Gerçekleştirildi

Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Sempozyumu Gerçekleştirildi

Havacılık Sempozyumu, 20 Aralık 2017 tarihinde, Nişantaşı Üniversitesi Maslak Neotech Kampüsü Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonunda, Tüm Sivil Havacılık Derneği (TÜSHAD) iş birliğinde, Nişantaşı Üniversitesi Havacılık ve Lojistik kulüplerinin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Sempozyuma katılan THY Gümrük Müdürü Seyfullah Topal, THY Kaptan Pilot Menderes Çakıcı, IGA Pazarlama Direktörü Abdullah Nergiz, Yrd. Doç. Dr. Ömer Akgül ve Psikolog Mehmet Ali Erkuş, havacılık ve havacılık mesleği ile ilgili çeşitli sunumlar gerçekleştirdiler.

Uluslararası Ticaretin Havacılığa Etkisi, İstanbul 3. Havalimanı, Havacılık Psikolojisi, Uçuş Fobisi ve Hayallerin Mesleği Pilotluk gibi çeşitli konuların tartışıldığı sempozyumun moderatörlüğünü Nişantaşı Üniversitesi Havacılık Yönetimi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Özlem Özyön gerçekleştirdi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin sonunda yapılan çekilişle öğrencilere, THY yöneticileriyle öğrencileri bir araya getiren “Türk Hava Yolları’nda 1 Gün” organizasyonu hediye edildi. Ayrıca yine çekişle, THY uçak maketleri ve THY Kaptan Pilot Menderes Çakıcı’nın kitapları dağıtıldı.

Apply Nişantaşı