Nişantaşı Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü öğrencimiz Sayın Aysun ÖZTEKİN, Sağlık Yönetimi Anabilim Dalından tezini başarıyla sunarak mezun olmuştur.

Nişantaşı Üniversitesi, İşletme Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gözde MERT’in danışmanlığında “Mesleki Tükenmişlik ve Duygusal Zekâ Arasındaki İlişkilerin Sağlık Sektöründe Araştırılması” başlıklı hazırladığı yüksek lisans tezini, Sayın Prof. Dr. Hüseyin Abdurrahman KANIBİR ve Sayın Prof. Dr. Recep YÜCEL’in bulunduğu jüri heyetine tezini sunmuş ve başarılı bulunarak, bilim uzmanı olmaya hak kazanmıştır. Değerli öğrencimizi kutluyor ve kendisine hayat boyu başarılar diliyoruz.”