90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Nişantaşı Üniversitesi ve TEAM Üniversitesi mutabakat anlaşması imzaladı

Nişantaşı Üniversitesi ve TEAM Üniversitesi mutabakat anlaşması imzaladı

Nişantaşı Üniversitesi ve Özbekistan’ın TEAM Üniversitesi eğitim ve araştırmada uluslararası iş birliğini teşvik etmek amacıyla 20 Haziran 2022 tarihinde mutabakat anlaşması imzaladı. TEAM Üniversitesi Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erdogan Ekiz ile Nişantaşı Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Hazar Dördüncü ilgili alanlarda iş birliği anlaşmasına imza attılar.

Anlaşma; öğrenci değişimi, çalışma, araştırma ve eğitim programlarına katılımları ile uzmanlık alanlarında ders vermek üzere öğretim üyesi değişimi, konferanslar, söyleşiler ve deneyim paylaşımı için akademisyen değişimi, her iki üniversitenin ilgi alanlarında yayın değişimi, iş birliğine dayalı mesleki gelişim, eğitim ve sertifika programları, ortak dersler, yaz ve kış okulları, staj imkanları ve karşılıklı mutabık kalınan diğer faaliyetleri içeriyor.

Taraflar; öğrenci, eğitmen ve araştırmacı değişimi yapacak; her iki kurumun ortak ilgi alanlarında açık karşılıklılık temelinde eğitim faaliyetleri gerçekleştireceklerdir.

Apply Nişantaşı