90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ve TÜRKİYE KAMU-SEN ARASINDA EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ve TÜRKİYE KAMU-SEN ARASINDA EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Nişantaşı Üniversitesi ve Türkiye Kamu-Sen tezli ve tezsiz yüksek lisans ve doktora programlarında uygulanmak üzere lisansüstü iş birliği protokolü imzalandı. Anlaşma çerçevesinde, Türkiye Kamu-Sen üyeleri ve birinci derece üye yakınlarımıza özel, Nişantaşı Üniversitesi %50 burslu kontenjanlar üzerinden %35 oranında ek burs sağlanacak.

Toplantıda; Sağlık Yönetimi, Bilgi Teknolojileri, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi, Yeni Medya ve Gazetecilik, Gastronomi ve Mutfak Sanatları gibi farklı disiplinlere ait lisansüstü programların ve bu programlarda ön planda tutulan saha çalışmaları destekli uygulamalı eğitimin kariyer gelişiminde kritik faktörler taşıdığı belirtildi.

Protokol imza töreninde sendika ile bir araya gelen Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay YALÇIN; “Türkiye Kamu-Sen gibi önemli bir camia ile böyle bir anlaşma yaptığımız için son derece mutluyuz. Kamu çalışanlarımıza eğitim anlamında katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyacağız. “ ifadelerini kullandı.

Anlaşmaya ilişkin değerlendirme yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder KAHVECİ ise; “Türkiye Kamu-Sen üyelerimizin sadece sosyal ve özlük hakları değil onların eğitim anlamında da her zaman destekçisi olmaktadır. Nişantaşı Üniversitesi ile yapılan anlaşmanın Yüksek Lisans ve Doktora eğitimi yapma arzusu içinde olan tüm üyelerimizin ihtiyacına cevap vereceğine inanıyorum. Yaptığımız protokol çerçevesinde %50 oranında sağlanan indirime ek olarak %35 daha ek bir indirim sağlamış bulunuyoruz. Anlaşmamızın, Türkiye Kamu-Sen camiasına ve üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” sözleriyle imza töreni sonlandırılmıştır.

Anlaşma detayları için; lee@nisantasi.edu.tr

02122101010

Apply Nişantaşı