90 (212) 210 10 10

TR

ENG

HABERLER

Özel Eğitim ve Rehabilitasyonda Disiplinler Arası Yaklaşımlar Kongresi

Özel Eğitim ve Rehabilitasyonda Disiplinler Arası Yaklaşımlar Kongresi

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi ve Tüm Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Kurumları Derneği’nin (ÖZERKDER) birlikte düzenlediği Özel Eğitim ve Rehabilitasyonda Disiplinler Arası Yaklaşımlar Kongresi alanında uzman isimleri NeoTech Campus’te bir araya getirdi.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nin desteğiyle, ÖZERKDER tarafından düzenlenen Özel Eğitim ve Rehabilitasyonda Disiplinler Arası Yaklaşımlar Kongresi, 14-15 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüsü’nde gerçekleşti. İki gün boyunca NeoTech Campus’te devam eden kongre, dernek başkanları Prof. Dr. Muhammed Ayaz, Prof. Dr. Atilla Cavkaytar ve Şeref Baysal’ın açılış konuşmalarıyla başladı.

Türkiye’nin ilk teknolojik kampüsü NeoTech Campus’te gerçekleşen kongrede, gelişimi farklı veya riskli olan çocuklara, ailelerine ve uzmanlara hizmet sağlayan konular derinlemesine ele alındı. Özel eğitim ve rehabilitasyon alanıyla ilgili çok sayıda akademisyen, lisansüstü eğitim öğrencisi ve kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen kongrede Çocuk Gelişimi, Çocuk Psikiyatrisi, Yetişkin Psikiyatrisi, Çocuk Nörolojisi, Dil ve Konuşma Terapistliği, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Gelişimsel Pediatri, Odyoloji, Okulöncesi Öğretmenliği, Özel Eğitim, Psikoloji, Sosyal Hizmetler, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik gibi konularda bildiriler sunuldu. 

Apply Nişantaşı