Pandemi Sonrası Gençlik Forumu’nda yenilik ve girişimcilik rüzgarı!

Kentsel Gelişim Derneği KEGED T.C Dışişleri Bakanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklen Pandemi Sonrası Gençlik Adaptasyonu Senaryoları Projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında İstanbul, Ankara ve Malatya illerinden toplam 90 genç ile üç (3) günlük yüz yüze pandemi sonrasında gençlerin beklentileri üzerine çalışma yaptılar. Projenin son etkinliği Pandemi Sonrası Gençlik Forumu oldu.

AB projesi kapsamında Malatya'da 28-30 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Pandemi Sonrası Gençlik Forumu’na Nişantaşı Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet ALTUNTAŞ ve Nişantaşı Üniversitesi Genetik ve Biyomühendislik Öğretim Üyesi Doç Dr. Zeynep Birsu ÇİNÇİN de katılım gösterdi.

Foruma ayrıca Malatya Milletvekillerinden Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Malatya Valisi Aydın Baruş, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş da katılım gösterdi.