Rektörümüz Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, Türkiye-Amerika İlişkilerini Değerlendirdi

Türk-Amerikan Derneği’nin düzenlemiş olduğu panele üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, konuşmacı olarak davet edildi. Prof. Dr. Hatipoğlu, “Uluslararası Politik Sistem ve Türk Amerikan İlişkileri” başlığı altında bir konuşma gerçekleştirdi.

Son dönem Türk dış politikasında önemli bir yer tutan Türk-Amerikan ilişkileri, 4 Mart 2019 tarihinde Ankara’da düzenlenen “Uluslararası Politik Sistem ve Türk Amerikan İlişkileri” başlıklı Rektörler Paneli etkinliğinde masaya yatırıldı. Prof. Dr. Esra Hatipoğlu ile aynı kürsüyü paylaşan Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çağrı Erhan ve Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar da panelde konuşmacı olarak yer aldı. Panelin moderatörlüğünü ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Karşılaştırmalı Siyaset Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Taşansu Türker üstlendi.