2017 – 2018 akademik yılından itibaren Trakya Üniversitesi ve Nişantaşı Üniversitesi iş birliğinde aralıksız olarak düzenli bir şekilde organize edilen Uluslararası Katılımlı Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi (IERFM) 12-14 Mayıs 2022 tarihlerinde yüz yüze olarak Konya'da Dedeman Hotel'de yapılacaktır. Nişantaşı Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Kongre, bilim insanları arasındaki etkileşimi artırmak, genç akademisyenlere motivasyon kaynağı olmak ve literatüre katkı sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Türkiye’de finans alanında düzenlenen en büyük organizasyonlardan biri olan Kongrede ele alınacak konu başlıklarına Kongre web sayfasını tıklayarak ulaşabilirsiniz: www.ierfm.com