Bir Fikrim Var Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Nişantaşı Üniversitesi NishNova İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi ve SosyalBen Akademi danışmanlığındaki Topluma Hizmet Uygulamaları Departmanı iş birliği ile gerçekleştirilen 1 Fikrim Var Yarışması finali 10.05.2018 Perşembe günü gerçekleştirildi. Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk ve sosyal girişim proje fikirleri ile başvurdukları yarışmada; jüri karşısına çıkan adaylar proje sunumlarını gerçekleştirdiler ve jüri üyelerinin sorularını yanıtladılar.

Nişantaşı Üniversitesi Topluma Hizmet Uygulamaları Departmanı ve NishNova, öğrencilerin sosyal sorumluluk ve sosyal girişimcilik fikirlerinin desteklenmesini ve günümüzde her geçen gün önemi artan bu kavramlar ile öğrencilerin buluşturulmasını önemli buluyor. Bu kapsamda düzenlenen yarışmalar ve teşvikler ile öğrencilerin farkındalık kazanacaklarına ve sosyal fayda yaratacaklarına inanıyor.

1 Fikrim Var Yarışması’na proje fikirleri ile başvuran adaylar arasından finale kalan 5 öğrenci proje detaylarını jüriye sundu. Jüri değerlendirmeleri sonunda; yarışmanın birincisi Atığı At Bonusu Kap Projesi ile Umay Akay, ikincisi BursuM Projesi ile Mustafa Emirhan Ünemlioğlu ve üçüncüsü Çöp Adam Projesi ile Emre Hanifeoğlu oldu. Yarışmanın birincisi 30.000 TL değerinde Levent Uysal Proje Destek Kredisi, ikincisi NishNova Mentor ve eğitim desteği, üçüncüsü ise NishNova Mentor desteği almaya hak kazandı.

Yayınlanma Tarihi: 14.05.2018